Brudehår efter dine ønsker

Jeg hjælper dig med at få den perfekte frisure til den store dag

Er det endelig blevet din tur til at skulle giftes, og leder du efter en lokal frisør, der kan sætte det helt perfekte brudehår, som du altid har drømt om? Så lad mig hjælpe dig. Jeg har 11 års erfaring med blandt andet brudestyling og opsætning af brudehår, og jeg hjælper dig gerne med at sikre, at du får lige præcis den frisure, som sætter prikken over i’et på den store dag.

Jeg opsætter hår til brud til gode priser i blandt andet Herning, Snejbjerg, Tjørring og omegn.

Vælg mellem mange forskellige typer brudehår

Der er ikke nogen faste regler for, hvordan brudehår skal se ud. Den eneste regel der er, i min optik, er, at det skal leve op til dine ønsker og din stil. Derfor hjælper jeg dig gerne med at finde frem til den helt rigtige frisure, der vil passe perfekt til din kjole og din personlighed.

Jeg kan hjælpe dig, uanset om du har kort hår eller langt hår, og uanset om du ønsker opsat hår eller løst hår. Måske ønsker du en enkelt fletning, eller måske skal dit brudehår passe til dit slør? Måske skal håret være i fokus – måske skal det være i baggrunden, så det ikke overskygger din smukke kjole. Det er helt op til dig. 

Jeg holder mig opdateret om de nyeste trends og teknikker

Der sker hele tiden noget nyt inden for mit fag. Derfor er man som frisør nødt til hele tiden at holde sig opdateret omkring de nyeste trends og teknikker, og det gør jeg selvfølgelig også. Jeg har 11 års erfaring, og jeg deltager løbende på kurser og seminarer, så jeg kan sætte det brudehår, som du ønsker, uanset du ønsker en traditionel eller moderne frisure.

Kontakt mig og lad os tage en snak omkring dine ønsker

Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du skal giftes, og du kunne tænke dig at få sat det perfekte brudehår til den store dag. Sammen finder vi frem til den rette frisure og den rigtige pris. Jeg tilbyder også dameklip & balyage hvis du vil have lidt mere end en brudestylig.

Rezervă-ți programarea la coafor la Lov''inn Hair

Scrieți ora dorită și voi reveni cu o confirmare.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lov''inn Hair

Hammerumholmvej 4, 7400 Herning

Click aici pentru indicatii

CVR: 42274011

Informații de contact

Telefon: 50790102

Email: marinela.delca@gmail.com

Ore de deschidere

Luni - Vineri: 10.00 - 16.00

Sâmbătă: 10.00 - 17.00

Duminică: închis

La e-mailuri se răspunde în fiecare zi.